PROCESS SPECIALIST


På vegne af vores kunde, DPA Microphones (DPA), søger vi en udadvendt og resultatorienteret Process Specialist. Stillingen er en enestående mulighed for at blive en del af en yderst innovativ og kompetent virksomhed, som er en af de absolut foretrukne leverandører blandt de største aktører i den internationale underholdningsindustri.
 
Pro audio virksomhed med en stærk positionering på den globale scene
DPA har et ønske om at udvikle sit kompetencecenter for mikrofonkapselproduktion, hvorfor de søger en kompetent profil, der kan være med til at styrke teamet og bidrage med endnu flere kompetencer. Som DPA’s nye Process Specialist, vil du referere direkte til teamets PTA Manager.
 
Dine overordnede ansvarsområder som Process Specialist kan sammenfattes til:

  • Løbende overvågning af procesparameter, herunder adhoc analyser

  • Videre udvikling af system for tilgang til produktions og måledata.

  • Projektstyring af de forskellige projekter i projektteamet, herunder udførende projektarbejde med yield forbedringer og procesoptimering

  • Implementering af nye produkter samt det udstyr, der hører til implementeringen

  • Udvikle og implementere nye teknologier

 
I forlængelse af ovenstående arbejdsområder har du ansvaret for problemløsning i driften med fokus på at nedbringe variationen i produktionsprocesserne. Du er desuden ansvarlig for DOE- og MSA-analyser i forbindelse med verificering af nyt udstyr, ligesom du står for indkøb af nyt udstyr. Som Process Specialist deltager du ydermere i udviklingen af at forbedre mikrofonkapslerne, samt i faglige møder, afdelingsmøder mm.
 
På sigt forventes det, at du er i stand til at løse større opgaver på egen hånd, ligesom det forventes, at du formår at procesoptimere, således at yield i processerne forbedres.
 
Erfaren ingeniør, der har en solid erfaring med dataanalyse
For at kunne løfte opgaven kommer du med en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, ligesom du har 3-5 års relevant erfaring, f.eks. som el ingeniør eller fra en anden lignende stilling. Det er desuden essentielt, at du har solid, faglig viden om data og har opnået god praktisk erfaring med dataanalyse. Det er desuden en fordel, hvis du har viden om mikroelektronik og/eller lyd. Det er endvidere et krav, at du behersker LEAN og Six Sigma værktøjerne, Mini tab eller SAS Jump.
 
Dynamisk teamplayer, med gode kommunikative evner
Som person forestiller vi os, at du er åben, udadvendt og har et stort drive. For at få succes i rollen er det ligeledes vigtigt at du er en teamplayer, som forstår værdien i at arbejde sammen mod et fælles mål.
 
DPA tilbyder
Den nye Process Specialist træder ind i et velfungerende team med høj faglighed, godt samarbejde og god kemi. Kulturen i DPA bærer desuden præg af, at man ikke er bange for at sparre med hinanden på tværs af organisationen, idet alle medarbejdere er motiveret for at lære nye ting. Miljøet i DPA er uformelt og der hersker en tydelig entreprenør ånd, som skaber gejst og motivation i hverdagen. Der er kort vej fra idé til handling, og du får ligeledes en unik mulighed for at være helt tæt på beslutningstagerne i DPA. I stillingen er der desuden rig mulighed for faglig udvikling via diverse kurser, bl.a. Six Sigma, ligesom der er stor grad af frihed i jobbet, hvilket betyder, at du selv får mulighed for at udvikle og præge din hverdag.

 
Om DPA
DPA udvikler, producerer og markedsfører mikrofoner og mikrofontilbehør til den globale pro-audio og indspilningsindustri. Virksomheden har transformeret de mest kendte og nøjagtige målemikrofoner i verden til den klareste pro-audio mikrofon, man kan købe i dag.
 
Med disse kompetencer har DPA indtaget positionen som en hurtigt voksende, succesfuld virksomhed, der servicerer markedets største kunder på den globale scene. DPA er fortsat på en markant vækstrejse båret frem af initiativer som investering i udvikling af ny teknologi og produkter såvel som investering i organisationen som helhed.
 
DPA's hovedkvarter er beliggende i Allerød og produktionsenheden er placeret i Asnæs. 
 
Søg stillingen:
 
Du søger stillingen ved at følge linket Søg stillingen og indsende dit CV. Ansøgere vurderes løbende. Vi ser frem til at læse dit CV.

Be the first to hear about our new products, workshops, events, contests and more.

Subscribe
Loading